Welkom Suiker Zoetstoffen Woordenlijst Merken Produkten Zwanger Baby's KinderenReceptenTrakteren


Blog

Links

Colofon

Disclaimer

Produkten

Er bestaat veel zoetigheid waaraan geen suiker is toegevoegd. Bij de natuurwinkel kunt u goed slagen maar ook bij de reformkraam op de markt en in steeds grotere mate bij de gewone supermarkt.

Appelmoes Veel supermarkten verkopen suikervrije appelmoes van het merk Céréal, de zoete smaak komt van de appels zelf. Albert Heijn verkoopt eigen merk appelmoesjes (per 8 porties) zonder toegevoegde suikers.

Chocolade Er zijn veel soorten chocolade zonder suiker verkrijgbaar. In de natuurwinkel van het merk Molenaartje die zijn chocolade repen en chocolade koekjes zoet met natuurlijke zoetstoffen. In de supermarkt van Ringers of Damhert, gezoet met kunstmatige zoetstoffen.

De chocolaterie verkoopt bonbons zonder suiker, deze zijn gezoet met kunstmatige zoetstoffen.

Drop Dropjes zonder suiker zijn er genoeg, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Klene brengt suikervrije drop op de markt Albert Heijn ook onder het eigen merk. Deze dropjes zijn gezoet met kunstmatige zoetstoffen.

Jam In de supermarkt kunt u jam zonder suiker kopen van het merk Zonnatura. De natuurwinkel verkoopt verschillende merken suikervrije jam.

Koekjes De natuurwinkel verkoopt suikervrije koekjes van de merken Billy's Farm en Molenaartje. Op de markt treft u voor deze merken vaak leuke bulkprijzen: 3 pakjes voor € 6,00 (i.p.v. € 2,35 per pakje in de winkel).

Taart De meeste banketbakkers verkopen een suikervrij gebakje, gezoet met kunstmatige zoetstoffen. Via de natuurwinkel kunt u taart bestellen bij een bakker die natuurlijke zoetstoffen gebruikt.

Toetjes Toetjes zonder suiker kunt u kant-en-klaar kopen bij de meeste supermarkten, o.a. van het merk Optimel, deze zijn gezoet met kunstmatige zoetstoffen. Albert Heijn verkoopt ook eigenmerk toetjes die suikervrij zijn. Toetjes zonder zoetstoffen maakt u het makkelijkst zelf met behulp van fruit of honing.