Welkom Suiker Zoetstoffen Woordenlijst Merken Produkten Zwanger Baby's KinderenReceptenTrakteren


Blog

Links

Colofon

Disclaimer

Merken

Er zijn veel merken die zoetigheid zonder suiker op de markt brengen. Hieronder een overzicht inclusief links naar hun websites.

Albert Heijn verkoopt onder hun eigen merk suikervrije chocoladepasta, dropjes en vanillevla, gezoet met kunstmatige zoetstoffen. Ook zijn er cupjes appelmoesjes (per 8) die geen suiker of zoetstof bevatten. Handig, bijvoorbeeld als toetje.

Billy's Farm maakt koekjes die gezoet zijn met natuurlijke zoetstoffen zoals appelsiroop en rijstmoutsiroop. Billy's Farm verzorgt ook glutenvrije koekjes en koekjes gemaakt van speltmeel. Billy's Farm koekjes treft u in de natuurwinkel.

Biobim verkoopt biologische babyvoeding. Het assortiment bevat zuigelingenvoeding, opvolgmelk, diverse papsoorten en potjes fruit en groenten. Alle papsoorten zijn volkoren. Biobim koopt u bij de natuurwinkel maar ook via de Biobim-webshop.

Céréal brengt o.a. koekjes en chocolade gezoet met kunstmatige zoetstoffen op de markt. Ook is er Céréal appelmoes, zonder suiker of zoetstof. Veel van deze produkten zijn in de supermarkt te koop.

De Bron heeft een assortiment dropjes, chocolade en koekjes die worden gezoet met bijvoorbeeld maltitol, isomalt en lactitol.
Zowel supermarkten als natuurwinkels verkopen artikelen uit het assortiment van De Bron.

Damhert brengt een groot aantal produkten op de markt die gezoet zijn met een door hen zelf ontwikkelde zoetstof tagatesse, bijvoorbeeld koekjes, chocolade, jam en cake. Damhert produkten treft u bij steeds meer supermarkten.

Molenaartje heeft een ruim assortiment koekjes en snacks die zijn gezoet met graanstropen i.p.v. suiker. Denk hierbij aan biscuits, tussendoortjes, chocolade, lolly's en ook seizoens-snoep zoals pepernoten, taai-taai en chocoladeletters. Natuurwinkels verkopen Molenaartje produkten.

Optimel verkoopt suikervrije zuivel in de supermarkt. De zoetstoffen die ze gebruiken zijn cyclaamzuur en sacharine.

Zonnatura verkoopt o.a. suikervrije jams en tussendoortjes via de supermarkt.