Welkom Suiker Zoetstoffen Woordenlijst Merken Produkten Zwanger Baby's KinderenReceptenTrakteren


Blog

Links

Colofon

Disclaimer

Disclaimer

Creative Commons Licentie
Deze website is compleet gelicenseerd onder een
Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie

Juistheid van gegevens GezondZoet.nl besteedt de grootste aandacht en zorg aan de juistheid van gegevens. GezondZoet.nl hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. GezondZoet.nl kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden.

Websites van derden De website van GezondZoet.nl bevat links naar websites van derden. GezondZoet.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites.

Onderlinge verwijzingen Linken en verwijzen naar pagina’s van GezondZoet.nl mag; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. GezondZoet.nl stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright De site van GezondZoet.nl is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van GezondZoet.nl is verkregen.